­

Wat brengt uw huis op in Oss?

Als u uw huis wilt verkopen, dan is het met de huidige marktontwikkelingen voor u belangrijk wat uw woning echt kan opbrengen. Samen met u bespreken we de verkoopstrategie. Zoals het kiezen voor een juiste vraagprijs of juist een vanaf prijs. Heel belangrijk hierbij is een goede taxatie een woning moet vooral niet te hoog maar natuurlijk ook niet te laag geprijsd zijn. Met een correcte taxatie worden veel verkoopproblemen voorkomen.


Mogelijkheid van verkoopgarantie!

Als u op het punt staat om een ander huis te kopen. Dan is meestal de verkoop van het ‘oude’ huis erg belangrijk. U wilt niet met twee huizen, maar vooral niet met twee hypotheken blijven zitten. UNA vastgoed kan u in Oss een verkoopgarantie verstrekken. Met deze garantie is het huis altijd op tijd verkocht op de door u gewenste datum. Deze UNA verkoopgarantie kan oplopen tot maximaal 95 procent van de vrije verkoopwaarde.


Direct uw huis in Oss verkopen?

Dat kan! U wilt niet wachten op een koper. Geen tijd of zin om te wachten of kopers hun huis kunnen verkopen of wel of niet een hypotheek krijgen. Informeer dan vrijblijvend bij UNA vastgoed wat uw huis in de gemeente Oss kan opbrengen bij een snelle directe verkoop.

Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor meer informatie en / of een afspraak.

Huizenmarkt in Oss

Minder aanbod en de prijzen stijgen in 2018 met 10,7 procent.
Ook in Oss is de huizenmarkt de laatste tijd flink aangetrokken. Ook in de regio Oss loopt het aanbod terug. Met als gevolg weer hogere prijzen en minder keus voor kopers.
De gemiddelde verkoopprijs van de huizen in Oss ging in 2018 van 259 duizend euro naar 283 duizend euro. Een vierkante meter woonruimte kost nu gemiddeld € 2.080,-. Dit is een stijgeing van 9,1 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.


Huizen in Oss steeds sneller verkocht.
Toch is er voor de meeste kopers is er nog redelijk wat te kiezen. Al moeten kopers er over het algemeen snel bij zijn. De gemiddelde verkooptijd is gedaald van 138 dagen in 2017 naar 58 dagen in 2018.

Doordat er minder huizen te koop staan zijn er in het laatste kwartaal ruim 17 procent minder woningen verkocht dan in het laatste kwartaal In 2017.

Een vierkante meter woonruimte kost nu gemiddeld € 2.080,-. Dit is een stijgeing van 9,1 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

De gemiddelde huizenprijs in de regio Oss stijgt daarmee in december 2018 naar € 283.000,-.
Daarmee zijn ten opzichte van het vierde kwartaal 2017 de huizenprijzen 9,1 procent gestegen. Dit was vorig jaar na het 4e kwartaal nog € 255.000,-.
Aldus de cijfers van het NVM 4e kwartaalrapport van 2018.90.376 is het aantal inwoners in de gemeente Oss (2017).
39.039 is het aantal woningen in de gemeente Oss (okt. 2016).

De gemiddelde WOZ waarde in Oss is in 2016 € 204.000,-
Bron: gemeente Oss.  www.oss.nl


Verkoop uw huis beter en sneller met deze 5 gouden tips!


­