­

Wat brengt uw huis op in Oss?

Als u uw huis wilt verkopen, dan is het met de huidige marktontwikkelingen voor u belangrijk wat uw woning echt kan opbrengen. Samen met u bespreken we de verkoopstrategie. Zoals het kiezen voor een juiste vraagprijs of juist een vanaf prijs. Heel belangrijk hierbij is een goede taxatie een woning moet vooral niet te hoog maar natuurlijk ook niet te laag geprijsd zijn. Met een correcte taxatie worden veel verkoopproblemen voorkomen.


Mogelijkheid van verkoopgarantie!

Als u op het punt staat om een ander huis te kopen. Dan is meestal de verkoop van het ‘oude’ huis erg belangrijk. U wilt niet met twee huizen, maar vooral niet met twee hypotheken blijven zitten. UNA vastgoed kan u in Oss een verkoopgarantie verstrekken. Met deze garantie is het huis altijd op tijd verkocht op de door u gewenste datum. Deze UNA verkoopgarantie kan oplopen tot maximaal 95 procent van de vrije verkoopwaarde.


Direct uw huis in Oss verkopen?

Dat kan! U wilt niet wachten op een koper. Geen tijd of zin om te wachten of kopers hun huis kunnen verkopen of wel of niet een hypotheek krijgen. Informeer dan vrijblijvend bij UNA vastgoed wat uw huis in de gemeente Oss kan opbrengen bij een snelle directe verkoop.

Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor meer informatie en / of een afspraak.

Huizenmarkt in Oss

Minder aanbod en de prijzen stijgen in een jaar met 13 procent.
Ook in Oss zijn de huizenprijzen de laatste jaren flink gestegen. Het aantal te koop staande woningen in de regio Oss loopt verder terug. Met als gevolg van de 'schaarste' verder stijgende prijzen en minder keus voor kopers.

De gemiddelde verkoopprijs van de huizen in Oss ging van maart 2018 tot maart 2019 van 260 duizend euro naar 294 duizend euro. Een vierkante meter woonruimte kost nu gemiddeld € 2.112,-. Dit is een stijgeing van 13,9 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.


Huizen in Oss steeds sneller verkocht.
Er is voor de meeste kopers is er nog redelijk wat te kiezen. Al moeten kopers er bij de courante woningen er wel snel bij zijn. De gemiddelde verkooptijd is gedaald van 116 dagen in begin 2018 naar 68 dagen nu in 2019.

Door het geringere aanbod aan huizen,  zijn er in het 1e  kwartaal 2019 ruim 11 procent minder woningen verkocht dan in het eerste kwartaal In 2018

90.576 is het aantal inwoners in de gemeente Oss (2018).
39.505 is het aantal woningen in de gemeente Oss (okt. 2018).

De gemiddelde WOZ waarde in Oss is in 2018  € 218.000,-
Bron: gemeente Oss.  www.oss.nl


Verkoop uw huis beter en sneller met deze 5 gouden tips!


­