­

Wat brengt je huis op in Oss?

Als je huis wilt verkopen, dan is het met de huidige marktontwikkelingen voor u belangrijk wat uw woning echt kan opbrengen. We zitten in een overspannen markt, nog nooit waren de prijzen zo hoog en nog nooit was de rente zo laag.

Wat is nu de beste aanpak? Veel huizen worden nu verkocht met inschrijven vanaf een bepaalde prijs. Kopers bieden via een formulier wat het hun waard is en tegen welke voorwaarde. Of 'gewoon' met een vraagprijs te koop zetten. Het is per keer samen met verkopers kijken wat in die situatie de beste resultaten op gaat leveren.

Heel belangrijk is en blijft is goede taxatie. Een woning moet niet te hoog maar natuurlijk ook niet te laag geprijsd zijn. Met een correcte taxatie worden veel verkoopproblemen voorkomen.


Bestaande woning inruilen
Verkoopgarantie en directe verkoop aan UNA vastgoed

Als je op het punt staat om een ander huis te kopen dan is meestal de verkoop van het ‘oude’ huis erg belangrijk. In de 'overspannen' markt van nu is het belangrijk om de hypotheek voor het nieuwe huis snel in orde te hebben. Zodat je zorgeloos een bod kunt doen op je nieuwe huis. Ook nu wil je liever geen onzekerheid of het 'oude' huis nu wel of niet is verkocht en op welke datum kopers het gaan afnemen. 
UNA vastgoed kan je huis in Oss direct kopen of een verkoopgarantie verstrekken. Met deze koopovereenkomst of verkoopgarantie is het huis altijd op tijd verkocht op de door jouw gewenste datum. Zodat je niet met twee huizen en twee hypotheken zit.


 Informeer vrijblijvend bij UNA vastgoed wat je huis in de gemeente Oss kan opbrengen bij een snelle directe verkoop.
Bel of mail ons geheel vrijblijvend voor meer informatie en / of een afspraak.


Huizenmarkt in Oss

Minder aanbod en de prijzen stijgen in een jaar met 20 procent.
Ook in Oss zijn de huizenprijzen de laatste jaren heel hard gestegen. Het aantal te koop staande woningen in de regio Oss loopt verder terug. Met als gevolg van de schaarste en de steeds lagere rente verder stijgende prijzen en minder keus voor kopers. Aan het einde van het tweede kwartaal 2021 stonden er slechts 136 bestaande woningen te koop. Dat zijn er ook wel eens ruim 1.000 geweest. Maar ter verglijking, vorig jaar nog stonden er nog 300 woningen te koop. Erg weing keus dus.
De gemiddelde verkoopprijs van de huizen in Oss is in een jaar tijd met maar liefst 20 procent gestegen. 


Huizen in Oss steeds sneller verkocht.
De gemiddelde verkooptijd in Oss is teruggelopen naar 31 dagen, dit was een jaar geleden nog 45 dagen.
Door het lage aanbod zijn er ruim 14 procent minder woningen verkocht ten opzichte van een jaar geleden

De gemiddelde WOZ waarde in Oss is in 2020  € 254.000,-
Bron: gemeente Oss.  www.oss.nl


Verkoop uw huis beter en sneller met deze 5 gouden tips!


­