­

Eigen huis verkopen

Bij het verkopen van uw eigen huis, kan Una vastgoed u uitstekend van dienst zijn. We maken duidelijke afspraken en werken snel.

Sneller verkocht

Om uw eigen huis snel te verkopen kunt u duidelijke afspraken maken met UVA vastgoed. We maken bij u thuis een afspraak zodat we ook meteen een bezichtiging kunnen doen. Bij dit overleg kunnen we ook meteen afspraken maken over de tijd waarin uw huis verkocht moet zijn. Natuurlijk zijn onze afspraken duidelijk zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Ervaring

Als makelaar kunnen we bogen op een ervaring van meer dan 15 jaar. U maakt dus afspraken met een specialist in kopen en verkopen van huizen. We kopen en verkopen huizen in heel Nederland, uw locatie hoeft dus geen beperking te zijn. We stellen samen vooraf te condities, dat geldt ook voor de prijs om uw eigen huis te verkopen.

Wat u belangrijk vindt is ons uitgangspunt. Is tempo belangrijk dan maken we daar werk van. Vindt u de prijs en verkoopcondities belangrijker, dan staat dat voorop. U kunt overtuigd zijn van onze inzet en expertise.

Maak vandaag nog een afspraak
Dan vertellen wij u hoe het in zijn werk gaat. Even een e-mail of bellen met 0412 - 633502 of 06 - 46115939 is genoeg.

­