­

Huis verkopen met verlies

Niemand verkoopt een huis graag met verlies, kies daarom voor 90% van de marktwaarde, kies voor de gegarandeerde prijs van UNA vastgoed. Dan hebt u zekerheid.

Snel en zeker

Het verkopen van een huis kan lastig zijn tegenwoordig. Een potentiële koper kan op zich laten wachten, wat u veel stress kan opleveren omdat u dubbele hypotheeklasten voor uw kiezen krijgt. Bovendien is uw onderhandelingspositie niet optimaal omdat u uw oude woning nog niet verkocht heeft. Hoe langer dit hele proces duurt, des te groter wordt de kans dat u uw huis moet verkopen met verlies.

Kies er daarom voor om uw huis te verkopen aan UNA vastgoed, dan bent u verzekerd van een gegarandeerde prijs die rond de 90% van de marktwaarde van uw huis ligt. Bovendien kunt u als het nodig is uw huis vandaag nog aan ons verkopen. Zo bent u snel van uw oude woning af en kunt u verder met uw leven in uw nieuwe huis.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0412 – 633502 of ons een e-mail te sturen. Wij helpen u graag.

­