­

Makelaar opkopen

Als u een makelaar zoekt die uw huis of pand kan opkopen, schakel dan UNA vastgoed in. Dan is het snel geregeld. In UNA vastgoed vindt u de makelaar die direct uw woning of pand opkoopt voor een gegarandeerde prijs.

Zekerheid

Honderd procent zeker zijn van de minimale verkoopprijs van uw huis kan met de service van UNA vastgoed. Wij bieden u snelheid en duidelijkheid. Ook denken wij graag met u mee. Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de omstandigheden en zoeken dan gezamenlijk naar een oplossing.

Doordat wij uitgaan van uw wensen komt de meest geschikte oplossing altijd naar boven. Of u nu bemiddeling zoekt of als u uw woning wilt laten verkopen of als u een makelaar zoekt die uw pand kan opkopen. Alles is mogelijk.

U bent benieuwd naar de mogelijkheden die de makelaars van UNA vastgoed u kunnen bieden als het gaat om het opkopen van uw huis of pand? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0412 – 633502 of ons mobiele nummer 06 – 46115939. Maar u kunt ook het contactformulier op onze site invullen of direct een e-mail sturen.

­