­

Pand verkopen

Het verkopen van uw pand is eenvoudig met de vastgoedadviseurs van UNA vastgoed. Of u er nu voor kiest om uw pand aan UNA vastgoed te verkopen of ons vraagt te helpen bij de bemiddeling, wij bieden u de uitkomst.

Mogelijkheden

UNA vastgoed biedt u verschillende mogelijkheden voor de verkoop van uw pand. U kunt uw pand direct verkopen, ruilen tegen een pand uit het aanbod van UNA vastgoed of met behulp van onze bemiddeling uw pand verkopen tegen een gegarandeerde prijs. U

NA vastgoed hanteert geen vaste verkoopprocedures, omdat elke situatie vraagt om een andere aanpak en oplossing. Voor de verkoop van uw pand bespreken we graag alle opties en mogelijkheden die het best bij u en uw situatie passen. In elk geval bieden wij u 100 % zekerheid door een gegarandeerde prijs voor uw pand te bieden.

Maak vrijblijvend afspraak met een van de vastgoedadviseurs van UNA vastgoed voor een deskundig advies. Stuur ons een e-mail, bel ons op 0412 – 633502 (mobiel: 06 – 46115939) of vul het contactformulier op de website in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

­