­

Verkoop appartement

De verkoop van uw appartement is snel geregeld met de service van UNA vastgoed. Duidelijkheid, snelheid en service, daar staan wij voor.

Persoonlijk

UNA vastgoed kan op verschillende bijdragen aan de verkoop van uw appartement. Tot de mogelijkheden behoort onder andere het ruilen van uw woning met een woning uit ons aanbod, maar ook de directe verkoop van uw appartement aan UNA vastgoed.

Naast het kopen van woningen heeft UNA vastgoed zich ook gespecialiseerd in het verkopen van woningen. Wij kunnen u daarom ook bemiddeling bij de verkoop van uw appartement aanbieden en wel tegen een door ons gegarandeerde prijs. Die gegarandeerde prijs komt overeen met ongeveer 90% van de marktwaarde van uw woning.

Aangezien elke situatie anders is en om een bijpassende oplossing vraagt, hanteert UNA vastgoed daarbij geen vaste verkoopprocedures. Wij passen onze service aan op uw wensen en omstandigheden.

Voor de juiste oplossing voor de verkoop van uw appartement neemt u contact op met een van onze vastgoedadviseurs. Bel naar 0412 – 633502 of stuur ons een e-mail.

­