­

Verkoop je huis beter met deze 5 gouden tips!


EEN
Zorg dat je de juiste prijs vaststelt. Om echt een huis te verkopen is het heel belangrijk dat u een reële prijs laat bepalen door een goede taxatie.

TWEE
Kijk eens goed naar je huis, of… nog beter laat iemand anders eens objectief naar je woning kijken. Waar is het rommelig? Wat kan er weg? En heel belangrijk laat deze dan een EERLIJKE mening geven. Dit kan dan wel niet leuk zijn. Maar zal zeker helpen om je huis door de ogen van mogelijke kopers te zien. De sfeer en de inrichting zijn van groot belang bij de verkoop van je huis.

DRIE
Haal alles weg wat er binnen en buiten teveel staat. Sla het desnoods ergens op. Zodat kopers ook echt het huis kunnen zien.

VIER
Niet helemaal leeg! Als het huis niet meer bewoond is, laat dan toch in ieder geval wat meubels staan. Dit zodat kijkers zich een beter beeld kunnen vormen wat er in een kamer past. Lege kamers zijn heel moeilijk in te schatten.

VIJF
Schoonmaken, poetsen en weer schoonmaken. Maak ALLE achterstallige klusjes. Misschien moet je het hele huis van binnen en van buiten opnieuw schilderen. Dit draagt enorm bij aan de verkoopbaarheid van je huis.
­