Eigen huis verkopen

Bij het verkopen van je eigen huis, kan Una vastgoed je uitstekend van dienst zijn. We maken duidelijke afspraken en werken snel.

Sneller verkocht

Om je eigen huis snel te verkopen kun je duidelijke afspraken maken met UVA vastgoed. We maken bij je thuis een afspraak zodat we ook meteen een bezichtiging kunnen doen. Bij dit overleg kunnen we ook meteen afspraken maken over de tijd waarin je huis verkocht moet zijn. Natuurlijk zijn onze afspraken duidelijk zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

Ervaring

Als makelaar kunnen we bogen op een ervaring van meer dan 25 jaar. Je maakt dus afspraken met een specialist in kopen en verkopen van huizen. We kopen en verkopen huizen in heel Nederland, de locatie hoeft dus geen beperking te zijn. We stellen samen vooraf te condities, dat geldt ook voor de prijs om je eigen huis te verkopen.

Wat je belangrijk vindt is ons uitgangspunt. Is tempo belangrijk dan maken we daar werk van. Vindt je de prijs en verkoopcondities belangrijker, dan staat dat voorop. Je kunt overtuigd zijn van onze inzet en expertise.

Maak vandaag nog een afspraak
Dan vertellen wij je hoe het in zijn werk gaat. Even een e-mail of bellen met 0412 - 633502 of 06 - 46115939 is genoeg.