Pand verkopen

Het verkopen van je pand is eenvoudig met de vastgoedadviseurs van UNA vastgoed. Of je er nu voor kiest om je pand aan UNA vastgoed te verkopen of aan ons vraagt te helpen bij de bemiddeling, wij bieden u de uitkomst.

Mogelijkheden

UNA vastgoed biedt je verschillende mogelijkheden voor de verkoop van je pand. Je kunt je pand direct verkopen, (in)ruilen tegen een pand uit het aanbod van UNA vastgoed of met behulp van onze bemiddeling je pand verkopen tegen een gegarandeerde prijs. 

UNA vastgoed vastgoed hanteert geen vaste verkoopprocedures, omdat elke situatie vraagt om een andere aanpak en oplossing. Voor de verkoop van je vastgoed bespreken we graag alle opties en mogelijkheden die het best bij u en je situatie passen. In elk geval kunnen we 100 % zekerheid bieden door een gegarandeerde prijs voor je pand te bieden.

Maak vrijblijvend afspraak met een van de vastgoedadviseurs van UNA vastgoed voor een deskundig advies. Stuur ons een e-mail, bel ons op 0412 – 633502 (mobiel: 06 – 46115939) of vul het contactformulier op de website in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.