Verkoop appartement

De verkoop van uw appartement is snel geregeld met de service van UNA vastgoed. Duidelijkheid, snelheid en verkoopzekerheid, daar staan wij voor.

Appartement inruilen

UNA vastgoed kan op verschillende manieren bijdragen aan de verkoop van je appartement. Tot de mogelijkheden behoort onder andere het inruilen van je appartement op  een woning uit ons aanbod, maar ook kun je rechtstreeks je appartement aan UNA vastgoed verkopen. 

Verkopen en terug huren
Stel je dat; je wilt je geld uit je huis halen en er leuke dingen mee gaan doen. Dan is het optie om het appartement aan UNA vastgoed te verkopen en het vervolgens weer terug te huren.

Verkoopgarantie
Naast het kopen van woningen heeft UNA vastgoed zich ook gespecialiseerd in het verkopen van woningen. Wij kunnen u daarom ook verkoopadvies en bemiddeling bij de verkoop van je appartement aanbieden. En indien je wil tegen een door ons gegarandeerde verkoopprijs. Zodat je nooit met twee huizen en twee hypotheken zit.

Aangezien elke situatie anders is en om een bijpassende oplossing vraagt, hanteert UNA vastgoed daarbij geen vaste verkoopprocedures. Wij passen onze service aan op jouw wensen en omstandigheden.

Voor meer informatie en of een afspraak neem dan eens vrijblijvend  contact op met een van onze vastgoedadviseurs. Bel naar 0412 – 633502 of stuur ons een e-mail.

--

Direct uw huis of bedrijfspand verkopen