Opkoper huizen

UNA vastgoed is de opkoper van huizen die u een gegarandeerde prijs biedt. Zo bent u verzekerd van de snelle verkoop van uw huis voor een goede prijs. Geen zorgen meer over de verkoop van uw woning, kies dan voor de zekerheid van UNA vastgoed.

Persoonlijk, geen extra kosten en snel duidelijkheid

Uiteraard zijn er diverse opkopers van huizen, maar bieden zij u ook service, snelheid en duidelijkheid?  Als makelaar en vastgoedadviseur denken wij graag met u mee. Wilt u snel verkopen opleveren en snel geld? Wilt u snel verkopen en nog een periode blijven wonen? Wilt u uw huis verkopen en weer terug huren? Uw wensen en omstandigheden staan bij ons centraal, zodat wij ons advies kunnen afstemmen op uw situatie. Iedere situatie vraagt namelijk om een andere aanpak.

Om diezelfde reden hanteren wij ook geen standaard verkoopprocedures. Als u uw woning verkoopt aan UNA vastgoed verzorgen wij samen met uw of onze notaris, zonder extra kosten voor de verdere afwikkeling. Bovendien bieden wij niet alleen de mogelijkheid om u huis op te kopen, maar u kunt als u wilt ook uw oude woning inruilen tegen een woning uit het aanbod van UNA vastgoed.

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wellicht kunnen wij de koper zijn voor uw huis. En misschien is een andere oplossing in uw situatie beter.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0412 – 633502.

Of mail naar: Of vul het contactformulier op de website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.