Makelaar opkopen

Als je een makelaar zoekt die je huis of pand kan opkopen, schakel dan UNA vastgoed in. Dan is het snel geregeld. In UNA vastgoed vindt je de makelaar die direct je woning of bedrijfspand opkoopt voor een gegarandeerde prijs.

Zekerheid

Honderd procent zeker zijn van de minimale verkoopprijs van je huis, winkel of bedrijfspand kan met de service van UNA vastgoed. Wij bieden je snelheid en duidelijkheid. Ook denken wij graag met je mee. Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de omstandigheden en zoeken dan gezamenlijk naar een oplossing.

Doordat wij uitgaan van uw wensen komt de meest geschikte oplossing altijd naar boven. Of je nu bemiddeling zoekt of als u uw woning wilt laten verkopen of als u een makelaar zoekt die uw pand kan opkopen. Het is mogelijk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die de makelaars van UNA vastgoed je kunnen bieden als het gaat om het opkopen van je huis of pand? Maak dan een geheel vrijblijvende afspraak door te bellen naar 0412 – 633 502, maandag t/m vrijdag van 9 tot 9 bereikbaar. Maar je kunt ook het contactformulier op onze site invullen of direct een e-mail sturen.

Contact

Frank Bayens
0412-633502

Maak een afspraak
voor meer informatie
en/of een gratis taxatie

Contact opnemen afbeelding