Zo snel mogelijk verkopen

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen en hoeveel je huis, winkel of bedrijfshal op kan brengen. Je wilt niet wachten maar kiest voor de zekerheid van verkopen zonder stress door te verkopen aan UNA vastgoed. Vraag geheel vrijblijvend een richtprijs voor je pand aan. Vul het formulier in of bel even voor een snelle en verder vrijblijvende richtprijs.

Verkoopgarantie

De UNA vastgoed vastgoed verkoopgarantie geeft zekerheid. Bijvoorbeeld als je op het punt staat een ander huis te kopen. Dan speelt je 'oude' huis een belangrijke rol.
Het liefst wil je dan met zekerheid weten hoeveel brengt het op en op welke datum kan de overdracht plaats vinden.

In de huidige marktsituatie moet er vaak snel beslist worden. Met onze verkoopgarantie weet je waar je aan toe bent, zodat sneller en makkelijker de hypotheek kunt regelen en met een gerust hart een bod kunt uitbrengen op het 'nieuwe' pand.

je meer tijd hebt om je huis of bedrijfspand te verkopen, kunnen wij voor u bemiddelen bij de verkoop eventueel in combinatie met een gegarandeerde verkoopprijs. We spreken dan een termijn af waarbij je het vastgoed nog voor een hoger bedrag kunt verkopen.

Inruilen?

Je woning of bedrijfspand inruilen tegen een pand uit ons aanbod is ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verkopen en terug huren

Ook dat is bespreekbaar. Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie.
Mail: info@unavastgoed.nl telefoon 0412 - 633 502 maandag tot en met vrijdag van 9 tot 9 bereikbaar.

--

Direct uw huis of bedrijfspand verkopen